Hoeslakens

Hoeslakens in diverse kleuren:

Bent u op zoek naar een Hoeslaken? Dan bent u op bedbazaar.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot assortiment van hoeslakens. Wij hebben verschillende merken matras hoezen in verschillende kwaliteiten. Onze soepele stof van top kwaliteit is erg duurzaam en gaat deze niet pluizen. Dus wij zorgen ervoor dat u lang en plezierig kan genieten van uw aankoop. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken. 

Hoeslaken met een hoge hoek:

Hoeslakens bij Bedbazaar zijn met elastiek rondom waardoor ook geschikt voor hoge als normale matrassen tot hoekhoogte 30 cm tot 40 cm.

Matrashoezen zijn gemaakt van natuurlijke katoen. Katoen is een sterk en duurzaam natuurproduct dat ademt en goed vocht op kan nemen.

Maten Hoeslakens:

Wij hebben matras hoezen in diverse kleuren en in verschillende maten.

90x200cm      Eenpersoons hoeslaken

140x200cm.    Tweepersoons hoeslaken

160x200cm     Lits jumeaux hoeslaken

180x200cm     Lits-jumeaux hoeslaken

200x220cm     Waterbed hoeslaken

Wasvoorschriften matras hoezen:

Een matrashoes kan tot 40 graden gewassen worden. Maar wassen op 30 graden is ook al voldoende als zij niet erg vuil zijn want de nieuwe hoeslakens kunnen extra afgeven. Dus u kunt het beste de donkere kleuren eerste keer apart wassen en vervolgens laat niet heel lang in wasmachine liggen.

Als u niet een passend hoeslaken voor u kunt vinden dan kunt u ook gebruik maken van onze filter. U wilt de beste kwaliteit in passende kleur. Daarom wilt u een leverancier die ook met u over uw keuze meedenkt. Wij zorgen dat uw slaapcomfort wordt verhoogd met onze mooie matras hoezen.

Kies hieronder uw gewenste matrashoes aan te klikken:

Dus ontdek de collectie van de nieuwste overtrekken. Diverse dekbedhoezen in verschillende motieven op www.bedbazaar.nl.

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste collectie.

U kunt ook op ons webshop aanmelden voor nieuwsbrief want wij hebben vele leuke acties voor onze klanten bij Bed bazaar.

Houdt u van een rustige of romantische dekbedovertrek of wilt u een keer wat anders? Bedbazaar heeft passend Beddengoed voor u.  Wij denken hierbij ook aan de kwaliteit en kleurencombinaties van uw slaapkamer en hebben een groot assortiment voo u.

error: Content is protected !!