Hoeslakens

Hoeslakens in diverse kleuren:

Bent u op zoek naar een Hoeslaken? Dan bent u op bedbazaar.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot assortiment van hoeslakens. Wij hebben verschillende matras hoezen in verschillende kwaliteiten. Een matrashoes van soepele stof van top kwaliteit is zeer belangrijk voor een optimale nachtrust. Hoeslakens bij bedbazaar zijn zeer duurzaam en gaan deze niet pluizen. Dus wij zorgen ervoor dat u lang en plezierig kan genieten van uw aankoop. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Hoeslaken met een hoge hoek:

Hoeslakens bij Bedbazaar zijn met elastiek rondom waardoor zijn ze ook geschikt voor hoge als normale matrassen van hoekhoogte 30 cm tot 40 cm.

Matrashoezen zijn gemaakt van natuurlijke katoen. Katoen is een sterk en duurzaam natuurproduct dat ademt en goed vocht op kan nemen.

Maten Hoeslakens:

Wij hebben matras hoezen in diverse kleuren en in verschillende maten.

90x200cm Eenpersoons hoeslaken

140x200cm Tweepersoons hoeslaken

160x200cm Lits jumeaux hoeslaken

180x200cm Lits-jumeaux hoeslaken

200x220cm Waterbed hoeslaken

Wasvoorschriften matras hoezen:

Een matrashoes kan tot 40 graden gewassen worden. Maar wassen op 30 graden is ook al voldoende als zij niet erg vuil zijn want de nieuwe hoeslakens kunnen extra afgeven. Dus u kunt het beste de donkere kleuren eerste keer apart wassen en vervolgens laat niet heel lang in wasmachine liggen.

Als u zo niet een passend hoeslaken voor u kunt vinden dan kunt u ook gebruik maken van onze filter of met ons contact kan nemen.

U wilt de beste kwaliteit in passende kleur, daarom wilt u een leverancier die ook met u over uw keuze meedenkt. Wij zorgen dat uw slaapcomfort wordt verhoogd met onze mooie matras hoezen.

Kies hieronder uw gewenste matrashoes aan te klikken:

Dus wees snel en ontdek de nieuwste dessins van Dekbedhoezen in verschillende motievenen en Beddengoed in diverse kleuren.

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste collectie.

U kunt ook op ons webshop aanmelden voor nieuwsbrief want wij hebben vele leuke acties voor onze klanten bij Bed bazaar.

Houdt u van een rustige of romantische dekbedovertrek of wilt u een keer wat anders? Wij hebben altijd een passend oplossing voor u. Wij denken hierbij ook aan de kwaliteit en kleurencombinaties van uw slaapkamer en hebben een groot assortiment voor u.

error: Content is protected !!