Hoeslakens

Hoeslakens in diverse kleuren:

Bent u op zoek naar een Hoeslaken? Dan bent u op bedbazaar.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot assortiment van hoeslakens. Wij hebben verschillende merken matras hoezen in verschillende kwaliteiten. Dus wij zorgen ervoor dat u lang en plezierig kan genieten van uw aankoop. Zo hoeft u zich dus geen zorg te maken. 

Een hoeslaken met hoge hoek:

Hoeslakens bij Bedbazaar zijn met elastiek rondom waardoor ook geschikt voor hoge als normale matrassen.

Hoeslaken hoekhoogte 30 cm tot 40 cm.

Matrashoezen zijn gemaakt van natuurlijke katoen. Katoen is een sterk en duurzaam natuurproduct dat ademt en goed vocht op kan nemen.

Maten Hoeslakens:

Wij hebben matras hoezen in diverse kleuren en in verschillende maten.

90×200 cm.      Eenpersoons hoeslaken

140×200 cm.    Tweepersoons hoeslaken

160×200 cm     Lits jumeaux hoeslaken

180×200 cm     Lits-jumeaux hoeslaken

200×220 cm     Waterbed hoeslaken

Wasvoorschriften matras hoezen:

Een matrashoes kan tot 40 graden gewassen worden. Maar wassen op 30 graden is ook al voldoende als zij niet erg vuil zijn want de nieuwe hoeslakens kunnen extra afgeven. Dus u kunt het beste de donkere kleuren eerste keer apart wassen en vervolgens laat niet heel lang in wasmachine liggen.

Want deze soepele stof van top kwaliteit is erg duurzaam en gaat deze niet pluizen.

Als u niet een passend hoeslaken voor u kunt vinden dan kunt u ook gebruik maken van onze filter. U wilt de beste kwaliteit in passende kleur. Daarom wilt u een leverancier die ook met u over uw keuze meedenkt. Wij zorgen dat uw slaapcomfort wordt verhoogd met onze mooie matras hoezen.

Kies hieronder uw gewenste matrashoes aan te klikken:

Dus ontdek de collectie van de nieuwste overtrekken. Diverse dekbedhoezen in verschillende motieven op www.bedbazaar.nl.

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste collectie.

U kunt ook op ons webshop aanmelden voor nieuwsbrief want wij hebben vele leuke acties voor onze klanten bij Bed bazaar.

Houdt u van een rustige of romantische dekbedovertrek of wilt u een keer wat anders? Bedbazaar heeft passend Beddengoed voor u.  Wij denken hierbij ook aan de kwaliteit en kleurencombinaties van uw slaapkamer en hebben een groot assortiment om uw slaapkamer mee aan te kleden.