Matrasbeschermer

Matrasbeschermer bij Bedbazaar:

Bent op op zoek naar een matrasbeschermer? Dan kies uw gewenste maat bij Bedbazaar in verschillende materialen. Wij zorgen ervoor dat u lang en plezierig kan genieten van uw aankoop. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Matrasbeschermers bij bedbazaar zijn ademend, vocht absorberend en wasbaar.  Ze geven een optimale bescherming en ondersteuning en zorgen ook voor een optimale nachtrust.

Deze matrasbeschermhoezen zijn gemaakt van natuurlijke katoen. Daarom zijn deze ook heel ideaal zowel in de zomer als in de winter.

  • Badstof hoeslakens
  • Matrasbeschermer waterdicht
  • Molton hoeslakens

Bovenvermelde luxe producten hebben verschillende eigenschappen. Wij hebben een volle keuzemogelijkheid voor u zowel waterdicht en niet waterdichte matrasbeschermers.

Stof:                                Katoen

Eigenschappen:            Antiallergisch, Ademend, zacht en luxe.

Bescherming tegen:     Vocht, vuil, huismijt, bedplassen, incontinentie en nachtzweten.

Kleur:                             Wit

Elastiek Rondom          Ja

Onze waterdicht matrasbeschermer met een extra laag van zachte stof zorgt voor een extra comfort. Zo blijft deze hoes ademend en uw vocht opneemt. Bovendien hebben wij ook extra ademende molton hoeslakens (niet waterdicht) en badstof hoeslakens (Waterdicht) leverbaar.

Wasvoorschriften Matrasbeschermer:wasvoorschriften

Wassen als bonte was (40 graden), dan centrifugeren en drogen. Maar wassen op 30 graden is ook al voldoende voor een matrasbeschermhoes als hij niet heel erg vuil is. Dus ook adviseren wij om deze product apart te wassen.

Een waterdichte matrasbeschermer droogt super snel, dus je hoeft alleen de lakens te vervangen en nooit meer op een vochtig matras te slapen.

Wij hebben badstof hoeslakens, molton hoeslakens en matrasbeschermer waterdicht in 5 verschillende maten op voorraad:

90×200 +30cm         eenpersoon

140×200 +30cm       2-persoons)

160×200 +30cm       lits jumeaux

180×200 +30cm       lits-jumeaux

200×220 +40cm       Waterbed

Een soepele stof van top kwaliteit is erg duurzaam en gaan deze matras beschermhoezen niet pluizen. Bovendien dit zijn ook extra zacht en antiallergisch.

Matrasbeschermers zijn met rondom elastiek zodat ze niet van zijkant los kunnen schieten. Ook zijn ze geschikt voor hoge hoeken.

Diverse dekbedhoezen in verschillende motieven op www.bedbazaar.nl

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste collectie.

U kunt ook op ons webshop aanmelden voor nieuwsbrief want wij hebben vele leuke acties voor onze klanten bij Bed bazaar.

Bedbazaar heeft mooie en solide producten voor u. Wij denken hierbij ook aan de kleuren van uw kamer en heeft een groot assortiment om uw slaapkamer een mooie look te geven.

> Dus kies voor een matrasbeschermer bij Bedbazaar want deze blijft na het wassen ook mooi <

    Matras protector

error: Content is protected !!